Hae kannatusjäseneksi

Trigonos ry:n näky liittyy opettamiseen, ihmisten sisäisen eheytymisen ja kasvun tukemiseen sekä ennen kaikkea Jumalan palvelemiseen niin, että kaikessa toiminnassamme pyrimme kyselemään, kuulemaan ja tottelemaan Hänen tahtoaan. Keskeinen osa kristittynä elämistä on muiden ihmisten palveleminen. Tätä varten yhdistyksessä on palveluryhmä, Setri-tiimi, joka muun muassa huolehtii esirukouspalvelusta yhdistyksen järjestämissä tilaisuuksissa.

Trigonos ry haluaa tehdä yhteistyötä saman näyn jakavien yksityisten ihmisten ja yhteisöjen kanssa.

Trigonos ry:n kannattavaksi jäseneksi voivat hakea kaikki ne yksityiset henkilöt ja yhteisöt, jotka haluavat tukea yhdistyksen toimintaa rukoillen ja/tai taloudellisesti.

Jäsenet saavat mm. yhdistyksen postia ja tiedotteet toiminnastamme. (Trigonoksen jäsenkirje 1/2011)

Jäsenmaksun suuruus on 25 €. Ohjeet jäsenmaksun maksamisesta toimitetaan samassa yhteydessä kuin ilmoitus kannattavaksi jäseneksi hyväksymisestä.

Hae Trigonos ry:n kannattavaksi jäseneksi täyttämällä alla oleva lomake. Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia. Yksityiset henkilöt voivat kirjoittaa kahteen ensimmäiseen kenttään saman tiedon.

Haen/haemme Trigonos ry:n kannattavaksi jäseneksi

Henkilön tai yhteisön nimi: *

Yhteisön yhteyshenkilön nimi: *

Postiosoite: *

Postinumero ja paikkakunta: *

Puhelinnumero: *

Sähköposti:

Valitse haluatko yhdistyksen lähettämän postin sähköpostina VAI tavallisena postina. Kustannussyistä pyrimme lähettämään jäsentiedotteita ensisijaisesti sähköpostitse. Ilmoita siis aina sähköpostiosoitteesi, mikäli sinulla on sellainen.

Haluan postin

Vähentääksemme automaattista roskapostia kirjoitathan vielä kuvassa näkyvät merkit sen alla olevaan kenttään.